Overslaan en naar de inhoud gaan

Eifel 25 t/m 28 april 2024

Vanuit Nederland zijn we al snel in de Eifel. Een geweldig gebied voor de motorrijder en meer dan geschikt voor motortrainingen. Mooie lange bochten, haarspeldbochten, hoogteverschillen, alles komen we hier tegen.

Tijdens de 4-daagse bergtraining rijden we door de Vulkaan Eifel, het ruigste gebied van de Eifel waar vroeger vulkanen actief waren. We komen door het nationaal park Eifel, steken de Moezel over en gaan door de mooie bochten van Piesport. Ook rijden we door het mooie bosrijke Hunsrück gebied.

Tijdens de training worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Kijktechniek
  • Rijtechniek
  • Zithouding
  • Bochtentechniek in de verschillende bochten
  • Remtechniek
  • Stuurtechniek
  • Verkeersinzicht en het "lezen van de weg"

Er wordt in kleine groepjes gereden welke op niveau zijn ingedeeld, zo krijgt iedereen de aandacht en training die hij/zij verdiend.

Verzamelen en vertrekken doen we vanaf van der Valk hotel Venlo. Tevens is het mogelijk hier een voorovernachting te boeken zodat je uitgerust aan de eerste trainingsdag kan beginnen. Na de eerste trainingsdag verblijven we 3 nachten in een 3 sterren hotel in Daun.

Na een mooie trainingsdag staat er een heerlijk diner voor ons klaar en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid gebruik te maken van het grote terras met een prachtig uitzicht. Of als het weer iets minder is, kan je gebruik maken van de sauna of de infrarood cabine.

De motoren kunnen veilig op de binnenplaats geparkeerd worden.

Direct naar het inschrijfformulier

De kosten voor deze reis zijn per persoon o.b.v. halfpension: 
(3 overnachtingen en 4 dagen training)

1-persoonskamer€ 755.00
2-persoonskamer *€ 590.00
* Indien geen 2e persoon beschikbaar, geld een toeslag van€ 165.00
Beschkbaarheid 
1-persoonskamer*** VOL ***
2-persoonskamer*** VOL ***
x